NYHETER

 
 ROYAL CANIN

Frekhaug Dyreklinikk selger hunde- og kattemat fra kvalitetsleverandøren 'Royal Canin'. Du får kjøpt både vanlig fullkost-for til friske dyr, og spesial-for til hunder og katter med spesielle helsemessige behov (f.eks. hudplager, dårlige ledd og fordøyelsesproblemer).

 


Tidlig kastrering/sterilisering
Studier viser at det ikke er noen uheldige bivirkninger ved å kastrere/sterilisere katter fra 7 ukers alder.  De siste to årene har vi ved Frekhaug Dyreklinikk rutinemessig utført disse operasjonene på kattunger fra 14-20 ukers alder. Erfaringene vi har gjort oss er at kattungene tåler narkosen veldig godt, og at de kommer seg svært fort etter operasjonen (mye raskere enn voksne katter!).  Har du skaffet deg en kattungen er det ingen grunn til å utsette kastreringen/steriliseringen til katten er 6mnd.  Priser finner dere på 'Prislisten'.


Skal du til utlandet?

Hvis du skal ta med deg hunden eller katten ut av Norge må du ha et eget dyre-pass.  Dette er et standardisert pass som er likt for de fleste land i Europa.  Hunden/katten må også være ID-merket med mikrochip. 

ID-merking gjøres her på klinikken, og passet skrives ut mens du venter!